Workshops

Familie- en systeemopstellingen dagworkshop

Een dag (familie-) en systeemopstellingen
Wil jij zien, voelen en ervaren wat liefde zou doen...

Lees meer >

'Wat zou liefde doen' voor koppels

De liefde wil delen, uitbreiden en zich vermenigvuldigen daarom geef ik samen met Cas van Vliet een ...

Lees meer >

Familie- en systeemopstellingen ochtend

Wil jij zien, voelen en ervaren wat liefde zou doen in een bepaalde situatie in jou leven dan is dez...

Lees meer >
< 1 >

Familie- en systeemopstellingen dagworkshop

Een dag (familie-) en systeemopstellingen
Wil jij zien, voelen en ervaren wat liefde zou doen in een bepaalde situatie in jou leven dan is deze dag iets voor jou.
Misschien heb je al veel geprobeerd en blijft een conflict of gebeurtenis terugkeren en onopgelost. of een patroon wat zich maar blijft herhalen in je leven en je graag zou doorbreken of anders zien maar je weet niet hoe. Je bent welkom met alles wat er in je is en met en voor elkaar gaan we aan het werk en nodigen we de liefde uit om ons te leiden.

Wanneer: vrijdag 14 september en vrijdag 12 oktober van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: locatie Natuurtalent, Veldkersweg 50, Rotterdam
Bijdrage: € 95,- incl. koffie en thee arrangement en lunch.

Aanmelden via de site of aanmelden: info@de-herkenning.nl
 

Hoe werkt het?

In een groep van minimaal zes mensen brengt iemand een thema in, indien nodig  met behulp van mij zorgen we dat de vraag helder is. Dan vraag ik jou mensen (representanten) uit te kiezen die staan voor de mensen uit je huidige gezin of gezin van herkomst. Jij plaats deze mensen dan intuïtief ergens in de ruimte. Noem het energie, noem het familieziel, intuïtie of het wetende veld zoals ik het noem maar telkens weer blijft het heel bijzonder dat zodra de representanten zijn opgesteld ze dezelfde beleving en gevoelens hebben en zich vrijwel altijd gedragen zoals de familieleden ook zouden hebben gedaan. Vervolgens doet de ziel/energie haar werk en worden verstrikkingen, dynamieken en disbalans zichtbaar en vooral voelbaar. En word er gezien wat nodig is om jou verder te helpen in dat waar je tegenaan loopt.

 

'Wat zou liefde doen' voor koppels

De liefde wil delen, uitbreiden en zich vermenigvuldigen daarom geef ik samen met Cas van Vliet een aantal workshops voor stellen die verlangen naar verrijking, verbinding en verdieping in hun relatie. En bereid zijn eerlijk naar zichzelf en elkaar te kijken.

3 x komen we tweewekelijks bij elkaar met maximaal 3 koppels. Daarin delen we met elkaar waar we tegenaan lopen in de relatie, waar zit de onvrede, de pijn, het conflict en de teleurstelling, het gemis en het verlangen. Uitgangspunt is wat jullie heeft samengebracht en nu verbind en waar je je voelt aangevuld door de ander met elkaar onderzoeken we de mogelijkheden en onmogelijkheden.

En we stellen de vraag: wat zou liefde doen? en willen we gelijk of geluk.

Wanneer: Zaterdag 1,15 en 29 sept  of 13, 27 okt en 10 nov
Tijd: van 10.00 tot 12.30
Waar:  Hofzichtlaan 9,  Noordwijkerhout
Investering: € 475,- per koppel incl. koffie/thee

Aanmelden kan via de site.

Familie- en systeemopstellingen ochtend

Wil jij zien, voelen en ervaren wat liefde zou doen in een bepaalde situatie in jou leven dan is deze ochtend iets voor jou.
Voor elkaar gaan we aan het werk en nodigen we de liefde uit om ons te leiden.
Misschien heb je al veel geprobeerd en blijft een conflict of gebeurtenis terugkeren en onopgelost. Of een patroon wat zich maar blijft herhalen in je leven en je graag zou doorbreken of anders zien maar je weet niet hoe. Je bent welkom met alles wat er in je is en met alles wat er in je is en met en voor elkaar gaan we aan het werk en nodigen we de liefde uit om ons te leiden.

Vrijdag 28 september van 9.30-12.00
Vrijdag 26 oktober van 9.30-12.00
Meld je aan via de site, maximaal 6 personen

Bijdrage € 45,- incl. koffie/thee