Margo&zo

Kleine meisjes worden groot

Verrassend open en confronterend eerlijk, dat is wie ik ben en wat ik ...

Lees meer >

Mijn inspiratie

 
Theije Twij...

Lees meer >

Margo in de media

Hier vind je diverse artikelen uit magazines van of over mij die zijn ...

Lees meer >
< 1 >

Kleine meisjes worden groot

Verrassend open en confronterend eerlijk, dat is wie ik ben en wat ik je geef. Ik geef vanuit liefde ten alle tijde je mijn mededogen, visie, advies, hulp en begeleiding. Wat er voor jou nodig is, we laten gebeuren wat er ontstaat. Gewoon zoals het is. Voel je thuis en voel je vrij. Ik zie in jou wie je bent, doordat je mijn spiegel bent en jij in mij jezelf herkent.

Wat ik voor jou wil is dat je weer gaat leven! Het leven zoals voor jou is bedoeld, niet slapend achter de massa aan, nee echt leven, jouw leven. En wat jouw leven is wil ik graag samen met je uitzoeken, maar eerst wil ik je wakker maken. Heel zacht laten ontwaken en je laten zien hoe je al die tijd hebt geslapen, hoe het leven steeds aan je heeft laten weten er te zijn. Maar dat jij ervoor koos de andere kant op te kijken. Iedereen die je de schuld hebt gegeven, alle verlangens die je had, alle woede die er in je was. Alle liefde die niet werd gezien. Alle pijn die je te verduren kreeg. De vele situaties die je niet begrijpt. Het grote mysterie van het leven draagt een logica in zich, Ik wil je graag vertellen waarom jou dat is overkomen. Zodat je verder kunt, maar dan met open ogen en een frisse geest.
 
Ik bevind me in de waanzinnig gelukkige positie dat ik me de laatste 15 jaar bewust heb mogen ontwikkelen. Er miste iets en ik werd een “zoeker”. Door veel zelfonderzoek met behulp van opleidingen, boeken , cursussen, en persoonlijke begeleiding met als grote bron van inspiratie, een een cursus in wonderen, schrijver Theije Twijnstra , advaita leraar Jan van Delden en Rens Hendriks heb ik mogen ontdekken dat ik nooit ben weg geweest maar altijd al thuis was.

De Herkenning is ontstaan vanuit het idee om mijn ervaring, proces en bewustwording te delen met anderen. Op een open, toegankelijke, eerlijke en eenvoudige  manier. 

 

Mijn inspiratie

 
Theije Twijnstra
Al het werk van Theije Twijnstra, tevens dagelijks een nieuwe tekst op de website www.voltare.nl
 

Jan van Delden

Jan van Delden is voor mij de ingang geweest tot de advaita vedanta/non-dualiteit , zijn bijeenkomsten, het samenzijn in Frankrijk en zijn boeken: terug van nooit weggeweest, vele wegen één thuis, en zelfrealisatie is dit nu alles. En sinds enkele jaren neemt hij in zijn onderricht  ook een cursus in wonderen mee. Zijn voor mij van grote waarde geweest in mijn proces en ontwikkeling. Mede door de enorme uiterlijke gelijkenis met mijn overleden vader staat Jan symbool voor mij als “papa” Jan..…. Voor altijd in mijn hart!
 
Rens Hendriks
Bemin God.

 

Margo in de media

Hier vind je diverse artikelen uit magazines van of over mij die zijn geplaatst in de verschillende media. 
 

Tijdschrift OOK
September 2011
Tijdschrift Kinderen 
April 2011
Tijdschrift Kinderen 
Aug 2010
Tijdschrift Kinderen 
Mei 2010
Tijdschrift Ouders van nu 
Februari 2010
LOF tijdschrift voor moeders met ambitie 
Mei 2009